Aarhus Hjælper - ingen kan hjælpe alle, men alle kan hjælpe nogen.Aarhus hjælper

Om bestyrelsen

Formand Pia Skadhede

Socialrådgiver og tilsynskonsulent i Socialtilsynet, formand for og medstifter af Aarhus Hjælper :

„Jeg har været formand for bestyrelsen siden starten i 2013. Gennem mit faglige virke ved jeg, at der er hårdt brug for frivillige indsatser og donationer til byens udsatte borgere. Jeg tror, at fokus på socialt udsattes liv kan være med til at ændre folks opfattelse af, hvad det vil sige at være udsat. I Aarhus Hjælper kan jeg være med til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker i Aarhus – dette betyder rigtig meget for mig.”

Næstformand Hans Lavrids Knudsen

Salgschef for et golfdatterselskab i Danmark :

„Jeg er næstformand og har været med i Aarhus Hjælper fra starten. Mit hjerte banker meget for socialt udsatte, uanset hvor i verden de lever. I Aarhus Hjælper føler jeg, at jeg kan være med til at gøre en lille forskel.”

Kasserer Camilla Bellinger

Menigt medlem Jette Bundgaard Christensen

Daglig leder af VR Glas ApS, Lavpris-glas :

„Jeg har været bestyrelsesmedlem siden 2014. Størstedelen af mit arbejdsliv har jeg arbejdet med fysisk og psykisk handicappede. Med mit medlemsskab af Aarhus Hjælper kan jeg give lidt til dem, som har mindre.”

Menigt medlem John Tony Larsen

Familie- og psykoterapeut, afdelingsleder Dyscon Familie & Alkoholambulatorium Aalborg og indehaver af Life Act :

„Jeg har været med i Aarhus Hjælpers bestyrelse siden 2014. Det er vigtigt for mig at hjælpe min ‘nabo’. Det er også vigtigt, at det er en hel konkret hjælp eller oplevelse, der gives.”

Menigt medlem Inge-Lise Toubro

Tidligere virksomhedsejer og nu kunstner :

„Jeg har været med i Aarhus Hjælpers bestyrelse siden 2014. Jeg er involveret i Aarhus Hjælper, fordi jeg kan se, at mange i vores samfund og i min by har brug for en håndsrækning til at forsøde hverdagen. Derfor vil jeg gøre en indsats for at hjælpe socialt udsatte borgere.”

Suppleant Anni Hoffman

Anni er projektleder hos AURA energi. Anni har været med i Aarhus Hjælper siden 2013, og hun laver velgørenhedsløb Aarhus Hjælper.

Elsebeth Bjerfelt

Elsebeth er misbrugsbehandlingsleder i Aarhus Kommune, og hun er sekretær i Aarhus Hjælper.

Jens Ogstrup

Han er freelance fotograf og fotograferer blandt andet til Spotted i Aarhus Stiftstidende. Jens er observatør i Aarhus Hjælpers bestyrelse .

Margrethe Bennike

Margrethe er socialrådgiver indenfor chok/traume området, og hun er observatør i Aarhus Hjælper.

scroll til top