Om indsatser

Aarhus Hjælpers Hindbærsnitteløb

Aarhus Hjælper har siden 2013 afholdt det berømte hindbærsnitteløb- og gåtur ved Egå Engsø på søndag eftermiddag i september / oktober måned. Løbets program er altid ved de samlede økonomiske midler til socialt udsatte borgere i Aarhus. Alle løber og vandrer får med garanti og hyggelige eftermiddage ved Egå Engsø med indbygget mulighed for at få frisk luft og bevægelse og afslutte med hygge over hjemmebagte hindbærsnitter. Der er også lodtrækningspræmier. Mange erhvervsdrivende støtter med dejlige præmier. I 2019 støtter Outsource.dk, Paustian, Djurslands Bank og Haderslev løbeklub Hindbærsnitteløbet. Flere kommer til.

Løbenes overskud er gået til:

Koncerter med et måltid:

Om indsatser udover løbet. Aarhus Hjælper afholder jævnligt små intim koncerter for socialt sårbare borgere. Eksempelvis koncert for brugerne af Kirkens Korshærs Herberg. Hvor livemusik leveret af Quist Møller Jazz Dou og der er faldet smørrebrød og kager fra Guldbageren i Hørning (billeder efterfølgende
om indsatser hos Aarhus Hjælper - vi får donert smørrebrød og kage fra guldbageren i Hærning

Bestyrelsesmøder:

Vi afholder bestyrelsesmøde hver anden måned. Når vi holder bestyrelsesmøder, besøger vi ofte de steder, hvor de udsatte kommer. For eksempel har vi besøgt Christine centeret, Kirkens Korshærs Herberg, Flygtningeprojektet i Egå, Reden, Chr. 9`s Børnehjem og Bokseklubben på havnen.

Donationer

KLEAN a/s` julehilsen 2019 til Aarhus Hjælper

X