Århus Hjælpers bestyrelse

pia er formand for aarhus hjælper

Pia Skadhede, bestyrelsesformand

Gennem mit faglige virke som socialrådgiver ved jeg, at der er hårdt brug for frivillige indsatser og donationer til socialt udsatte borgere i Aarhus. Som formand for Aarhus Hjælpers bestyrelse kan jeg være med til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker i Aarhus.

elsebeth er næstformand i aarhus hjælper

Elsebet Bjergfelt, bestyrelsesnæstformand
Jeg er misbrugsbehandlingsleder i Aarhus Kommune.

Camilla, kasserer

Kasserer Camilla Bellinger:
Jeg arbejder som logistikchef i en dansk design virksomhed. Jeg deltager i det frivillige arbejde i Aarhus Hjælper, fordi det giver mening for mig, at gøre en forskel for de mennesker som Aarhus Hjælper støtter.  

margrethe er medlem af aarhus hjælper og med i bestyrelsen

Menig medlem Margrethe Bennike: Tidligere socialrådgiver indenfor chok / traume området og nu pensioneret. Jeg er frivillig i Aarhus Hjælper, fordi jeg gerne vil bidrage til at give socialt udsatte mennesker anerkendelse og gode oplevelser. Jeg har siddet i Aarhus Hjælpers bestyrelse siden 2018. 

anne marie er medlem af aarhus hjælper og med i bestyrelsen

Anne Marie Andersen, bestyrelsesmedlem

Jeg er pensioneret serviceassistent og har tidligere bla. været med til at starte Patienthotellet. Jeg godt kan lide at have med mennesker at gøre. Derfor har jeg valgt at være med i Aarhus Hjælpers bestyrelse.  Jeg kan lide frivilligt arbejde, fordi jeg gør en forskel, får gode oplevelser og møder mange dejlige mennesker. 

inge-lise er medlem af aarhus hjælper

Inge-lise Toubro, bestyrelsesmedlem 
Tidligere virksomhedsleder og direktør. Nu glaskunstner.

Carl-August Paulsenbestyrelsesmedlem

Jeg ønsker at gå ind i Aarhus Hjælper, fordi jeg brænder for at gøre en indsats for Aarhus’ udsatte borger især børnene som jo aldrig er skyld i familiens situation.
Jeg mener, at man skal gå ind i foreningsarbejdet i en ny organisation  for at kunne bidrage med noget nyt. Det ekstra, jeg kan bidrage med, er et rigtigt godt overblik over forenings-Aarhus inden for det sociale område samt eksponering af Aarhus Hjælper.

X