Om foreningen Aarhus Hjælper

Ingen kan hjælpe alle – men alle kan hjælpe nogen. Når Aarhus står sammen om at hjælpe – hvor langt kan vi så mon komme?

Aarhus Hjælper er en charity forening i Aarhus, bestående af frivillige aarhusianske borgere. Vores eneste formål er at yde økonomisk støtte til udsatte borgere i Aarhus. Vi vil også udbrede viden om og kendskab til socialt udsatte menneskers levevilkår. Vi samler midler ind gennem charity events i Aarhus, gennem fonde, sponsorer fra erhvervslivet, kendte Aarhusianere og private sponsorer. Midlerne gives efterfølgende til socialt udsatte mennesker i Aarhus.

Foreningen Aarhus Hjælper afholder blandt andet små hyggelige fester for socialt udsatte børn, unge og voksne med mad, live musik og små gaver. Aarhus Hjælper afholder det åbne årlige Hindbærsnitte-løb ved Engsø, hvor der løbes penge ind til sociale formål. I 2018 er overskuddet gået til Christinecenteret.

Foreningen Aarhus Hjælper har sendt 10 børnehjemsbørn på ferie i København.
Aarhus Hjælper har doneret pc´er til børnehjemsbørn.
Aarhus Hjælper har købt varmt tøj og soveposer til Kirkens Korshærs herberg

og meget andet. Vi søger at sende materiel og økonomisk hjælp til dem der mangler.

giv glæde og få glæde tilbage - aarhus hjælper

Aarhus Hjælper afholder generalforsamling hvert år i august med aflæggelse af årsrapport, formandsberetning samt valg af bestyrelse. Aarhus Hjælper har i skrivende stund næsten 3000 følgere på Facebook.

Antoniette støtter op om aarhus hjælper, da det er en frivillig forening

Støt op om Aarhus

Jeg støtter op om Aarhus hjælper, fordi de er med til at gøre en stor forskel for udsatte borgere i Aarhus.De er med til at sætte fokus på udsatte borgere på en måde, der ikke er stigmatiserende. Folkene bag Aarhus hjælper har hjertet på det rette sted, og de er altid åbne og imødekommende. Det er en fornøjelse, at deltage i et af deres arrangementer, der er altid en god energi og et dejligt fællesskab.

– Antoniette Vebel Faroh

jens joel donere til Aarhus hjælper

Støt op om Aarhus

Der er desværre stadig medmennesker i vores by, som har svært ved at få tingene til at nå sammen. Økonomisk, socialt eller på anden vis. De har ekstremt stor gavn af det frivillige arbejde, der laves og de penge der indsamles eksempelvis gennem Aarhus Hjælper. Og helt ærligt, da jeg blev spurgt, hvad jeg ønskede mig i 40 års fødselsdagsgave, så gik det jo op for mig, at jeg jo ikke mangler noget. Men jeg ville stadig gerne invitere gode venner og samarbejdspartnere – og så bad jeg i stedet gæsterne om at betænke Aarhus Hjælper, hvis de havde lyst til at give en gave. Det er jo også en stor glæde at få lov at bidrage til den gode sag.

– Jens Joel