Om foreningen Aarhus Hjælper

Ingen kan hjælpe alle – men alle kan hjælpe nogen. Når Aarhus står sammen om at hjælpe – hvor langt kan vi så komme?

Aarhus Hjælper  er en velgørenhedsforening i Aarhus bestående af frivillige aarhusianere. Foreningen har kun to formål. At yde økonomisk støtte til socislt udsatte borgere i Aarhus samt udbrede viden om og kendskab til socialt udsatte menneskers levevilkår. Vi samler midler gennem velgørenhedsbegivenheder, fonde, sponsorater fra byens erhvervsliv, borgere og modtager støtte og opbakning fra flere kendte aarhusianere. Midlerne donerer Aarhus Hjælper efterfølgende til socialt udsatte mennesker i Aarhus.

Aarhus Hjælper afholder blandt andet små hyggelige fester til socialt udsatte børn, unge og voksne med mad levende musik og små gaver. Aarhus Hjælper er også kendt for det åbne årlige Hindbærsnitteløb ved Engsø, hvor der løbes penge ind til sociale formål.

Foreningen Aarhus Hjælper har sendt 10 børnehjemsbørn på ferie i København.
Aarhus Hjælper har doneret pc´er til børnehjemsbørn.
Aarhus Hjælper har købt varmt tøj og soveposer til Kirkens Korshærs herberg og meget andet.

giv glæde og få glæde tilbage - aarhus hjælper

Aarhus Hjælper afholder generalforsamling hvert år i august med aflæggelse af årsrapport, formandsberetning samt valg af bestyrelse. Aarhus Hjælper har i skrivende stund næsten 3000 følgere på Facebook.

Antoniette støtter op om aarhus hjælper, da det er en frivillig forening

Støt op om Aarhus

Jeg støtter op om Aarhus hjælper, fordi de er med til at gøre en stor forskel for udsatte borgere i Aarhus.De er med til at sætte fokus på udsatte borgere på en måde, der ikke er stigmatiserende. Folkene bag Aarhus hjælper har hjertet på det rette sted, og de er altid åbne og imødekommende. Det er en fornøjelse, at deltage i et af deres arrangementer, der er altid en god energi og et dejligt fællesskab.

– Antoniette Vebel Faroh

jens joel donere til Aarhus hjælper

Støt op om Aarhus

Der er desværre stadig medmennesker i vores by, som har svært ved at få tingene til at nå sammen. Økonomisk, socialt eller på anden vis. De har ekstremt stor gavn af det frivillige arbejde, der laves og de penge der indsamles eksempelvis gennem Aarhus Hjælper. Og helt ærligt, da jeg blev spurgt, hvad jeg ønskede mig i 40 års fødselsdagsgave, så gik det jo op for mig, at jeg jo ikke mangler noget. Men jeg ville stadig gerne invitere gode venner og samarbejdspartnere – og så bad jeg i stedet gæsterne om at betænke Aarhus Hjælper, hvis de havde lyst til at give en gave. Det er jo også en stor glæde at få lov at bidrage til den gode sag.

– Jens Joel